Förmånscykel - upptäck fördelarna med cykelleasing till anställda

Att kunna erbjuda sina anställda förmånscykel har visat sig vara en win-win-situation för såväl arbetsgivare som anställda. Förutom att det förespråkar en mer hälsosam livsstil och besparingar för leasingtagaren, så innebär det ingen extra kostnad för de företag som kan erbjuda cykelleasing.  Läs mer om alla fördelar nedan och kontakta oss idag för att erbjuda förmånscykel till dina medarbetare idag. 

Telefon: 0155-19 01 20

5 fördelar med förmånscykel

Vi vet att vi är partiska när det kommer till att välja cykel framför bilen. Samtidigt vet vi att resultatet av en förmånscykel blir ekonomiska besparingar, genererar mindre utsläpp och att cykling har fått ett uppsving i samhället - både som motionsform och för de pendlingsmöjligheter cykeln erbjuder. Därför vill vi dela med oss av de fem främsta fördelarna med att kunna erbjuda anställda en förmånscykel via oss hos Bjöörns Cykel. 

1. Kostnadseffektiv förmånscykel genom bruttolöneavdrag

Eftersom leasingkostnaden dras av direkt från bruttolönen resulterar det i ekonomiska fördelar för leasingtagaren. Det gör att du kan spara upp till 40 procent av din investering jämfört med om du hade köpt samma cykel privat.

2. Cykelservice och support i Nyköping när du leasar en cykel

För dig som väljer att ingå ett samarbete med oss på Bjöörns Cykel erbjuds du cykelservice och support i Nyköping. Det gör att du alltid har en cykel som är pålitlig, välunderhållen och bekymmersfri. 

3. Välj fritt bland alla cyklar i vårt utbud

Med förmånscykel via bruttolöneavdraget får du möjlighet att välja den cykel som passar dina egna behov. Oavsett om du vill ha en elcykel för att pendla till jobbet, en MTB för äventyraren eller en racercykel för motionären kan du fritt välja en cykel som passar dina syften. 

4. Möjlighet till att köpa ut din cykel efter leasingperioden

Leasingperioden sträcker sig över 36 månader. Om du blivit fäst vid din cykel när perioden är slut ges du alltid möjligheten till att köpa loss din cykel. Priset är alltid satt till marknadsvärdet. Vill du inte behålla cykeln kan du enkelt välja att returnera den om du inte önskar det. 

5. Kostnadsneutralt för arbetsgivaren

Eftersom förmånscykeln finansieras via leasingtagarens bruttolöneavdrag blir det kostnadsneaturalt för arbetsgivare. Så varför inte ge dina anställda möjligheten att trampa fram mot en friskare och en mer hållbar framtid? Det är inte bara en investering i medarbetarnas välmående, utan också i ditt företags långsiktiga framgång. 

Är du intresserad av att kunna erbjuda förmånscyklar hos ditt företag? Kontakta oss idag så hjälper vi dig.

Ring oss på 0155-19 01 20


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.